ΠΑΟΚ : Το κόλπο του Ρέμπε με τον προπονητή

22:41 26/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Άμπελ Φερέιρα έμεινε στην Τούμπα. Παρά την παταγώδη αποτυχία του, την αδυναμία να παρουσιάσει έργο, ο Πορτογάλος συνεχίζει. «Ξεδοντιασμένος», όμως. Για αυτό και ο Όλαφ Ρέμπε τον «καπέλωσε» με την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς ως προπονητή τερματοφυλάκων και την επιλογή του Δημήτρη Δανιηλίδη για γυμναστή.

Ο Φερέιρα επειδή έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, αποδέχτηκε το… πατρονάρισμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Πέρυσι δεν θα

το δεχόταν, αφού στις πρώτες μέρες του στη Θεσσαλονίκη ήταν πανίσχυρος και η κάθε επιθυμία του, ήταν διαταγή για τον Ιβάν Σαββίδη.

Τώρα, ο Ρέμπε γνωρίζει ότι μένει επειδή η λύση του συμβολαίου του θα κοστίσει πανάκριβα. Η αποζημίωση του θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήδη ζει στο όριο της παραβίασης του Financial Fair Play.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ο Άμπελ δεν έχει φύγει από την Τούμπα. Είναι τόσο μεγάλη η δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη, ώστε είχε ζητήσει από τον Όλαφ Ρέμπε να προετοιμάσει μία λίστα με εναλλακτικές για την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, μία «πηγή» από το Θερμαϊκό υποστηρίζει ότι ο Γερμανός δεν έγραψε μόνο ονόματα στο μπλοκάκι του… Αλλά προχώρησε σε συζητήσεις και είχε βρει τον αντικαταστάτη του Φερέιρα. Πρόκειται για προπονητή με κροάτικες ρίζες, αλλά ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία.

O Ρέμπε διαπραγματεύτηκε μαζί του, συμφώνησε απλά υπό την αίρεση της έγκρισης του Σαββίδη. Ο Ιβάν ήταν ενήμερος, αλλά στο τέλος αποφάσισε να μην πληρώσει… Προς το παρόν…

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ρέμπε θα έχει stand by τον εκλεκτό του… Διότι ο Άμπελ έχει πάρει προεδρική χάρη μέχρι τα προκριματικά του Champions League. Αν αποτύχει και εκεί ο Πορτογάλος, μετά δεν θα έχει μέλλον στην Τούμπα, όσο και να κοστίσει αυτό…

Keywords
Τυχαία Θέματα