ΠΑΟΚ : Προς την έξοδο ο Βέρνμπλουμ

10:14 2/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Οι Ασπρόμαυροι αφού ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους για τις περιπτώσεις των Βιερίνια και Μαουρίσιο και περιμένουν τις απαντήσεις τους, τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται εντατικά με το… βαρίδι που λέγεται Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός μέσος που ήρθε στον Δικέφαλο πριν από δύο καλοκαίρια, ετοιμάζεται να αποχωρήσει καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής στα μόλις 964 λεπτά συμμετοχής (όλα την πρώτη χρονιά παρουσίας

του στην Τούμπα), έχει ένα από τα λεγόμενα «βαριά» συμβόλαια, τα οποία στη Μικράς Ασίας θέλουν να ξεφορτωθούν.

Ο Βέρνμπλουμ την περσινή χρονιά ήταν στα πίτς, ακόμα και όταν επιτέλους αποθεραπεύτηκε, δεν υπήρξε από την τεχνική ηγεσία η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. Οι Ασπρόμαυροι από την περασμένη χρονιά προσπάθησαν να απεμπλακούν από τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, όμως ο τελευταίος είχε καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του μη βάζοντας νερό στο κρασί του.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά, από την άποψη πως ο Βέρνμπλουμ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θέλει να παραμείνει άπραγος για έναν ακόμη χρόνο. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του αναζητά ομάδες σε Σουηδία και Ρωσία και φαίνεται πως κάτι υπάρχει από τον Βορρά που δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα δεδομένα με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, να έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό μέσο και τους εκπροσώπους του. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο σημείο και δεν αποκλείεται, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, να υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Αυτό που θέλουν να πετύχουν στην Τούμπα είναι το διαζύγιο που θα προκύψει να είναι όσο το δυνατόν αναίμακτο για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο Βέρνμπλουμ για την τρέχουσα χρονιά θα έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό πολύ πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα