ΠΑΟΚ : Με Γιώργο Σαββίδη στο Βικελίδης

09:09 3/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Γιώργος Σαββίδης, γνωστοποίησε πως αύριο το βράδυ θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη δύσκολο έξοδο του Δικεφάλου από την Τούμπα, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα και στον Αμπέλ Φερέιρα. Δεν είναι

η πρώτη φορά που ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδη θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Χαριλάου, το «El Clasico» της Θεσσαλονίκης. Και όσες φορές το έκανε έφυγε με βαθμούς από την έδρα του Άρη.

Εκτός από τον Γιώργο Σαββίδη, στη σουίτα θα βρίσκονται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο νομικός σύμβουλος Κώστας Φωτιάδης, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και κάποιοι ακόμη εκπρόσωποι της ΠΑΕ.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν

Την άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη περιμένουν σήμερα ή το αργότερο αύριο (4/1) το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Ο ομογενής επιχειρηματίας σκοπεύει εκτός από το να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την κρισιμότητα του αγώνα να συνοδεύσει τα μέλη της αποστολής του Δικεφάλου από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και στο περσινό νικηφόρο παιχνίδι όπου ασπάστηκε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια του Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα