ΠΑΟΚ : Η αποστολή για την προετοιμασία στο Πήλιο

19:13 3/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Για το Πήλιο θα αναχωρήσει αύριο (4/8) ο ΠΑΟΚ, όπου για μια εβδομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με φόντο τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκεται ο Στοχ που είναι σε καραντίνα, ο Μίσιτς που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, ενώ ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ρέι , Μελίσσας, Μιχάι , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο , Μάτος , Γιαννούλης , Βέρνμπλουμ , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Μπαλογιάννης, Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Τζόλης , Ουάρντα, Άκπομ , Σφιντέρσκι , Κούτσιας.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για προπόνηση και εργομετρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ.

Οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα