Πανιώνιος: Ανανέωσε ο Παπαγεωργίου

22:03 28/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με τον 32χρονο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο για ένα ακόμη χρόνο.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες με τη διοίκηση του Πανιωνίου για να παραμείνει στην ομάδα και σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος.

Ο Παπαγεωργίου ανήκει στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2017, ενώ το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Κυανέρυθρους είναι μονοετές.

Στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, ανέφερε: «Μετά απο δύο χρονια στην ομάδα, η απόφαση για την ανανέωση μου ήταν εύκολη και αυτονόητη για μενά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο μεγαλομετόχους τους κ.κ. Δάρα και Ζαμάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όπως και τον προπονητη κ. Μάντζιο.

Τέλος, θα ηθελα να υποσχεθώ πως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο μαζί με όλους τους συμπαικτες μου, έτσι ώστε η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να πετύχει όλους τους στόχους της αυτή την δύσκολη χρονιά. Για τον λόγο αυτό όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ φίλαθλοι θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Η ανακοίνωση:

«Μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ Οικογενειας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Θανάσης Παπαγεωργίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα