Παναθηναϊκός: Σφιγμένος και ανέτοιμος απέναντι στον ελλιπή Ηρακλή (81-69)

16:10 4/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Παρότι στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά σφιγμένος και φανερά ανέτοιμος απέναντι στον Ηρακλή, επικρατώντας δύσκολα με 81-69 σε αναμέτρηση που έγινε στο νέο κλειστό των Ιωαννίνων.

Σε μία αναμέτρηση που ο Χάουαρντ Σαντ Ρος έπαθε διάστρεμμα και όλοι αναμένουν την ιατρική γνωμάτευση για τον

αστράγαλό του, οι Πράσινοι έδειξαν σημάδια κόπωσης απέναντι στον Γηραιο, ο οποίος παρατάχθηκε χωρίς τους Μιχάλης Τσαιρέλη, Σταυρο Σχιζα, Δημήτρη Βεργίνη και Γιώργο Φιλλιο. 

Το Σάββατο το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (5/9, 17:00) ματς στα οποία ο Γιώργος Βόβορας θα δοκιμάσει πάρα πολλά σχήματα και θα δει πράγματα που έχει δουλέψει στην προπόνηση στο παρκέ.

Αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τους Νέντοβιτς, Σαντ Ρος, Παπαπέτρου, Ουάιτ και Μήτογλου,  και έκλεισε την περίοδο όντας μπροστά με 23-12. Στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ο Βόβορας χρησιμοποίησε και την πεντάδα των Τζάκσον, Φόστερ, Κασελάκη, Μπέντιλ και Παπαγιάννη.

Ο Ηρακλής παρά τις απουσίες πίεσε και μείωσε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να κλείνει στο 36-31 υπέρ του Τριφυλλιού.

Μάλιστα ο Γηραιός, όσο είχε δυνάμεις πάλεψε στα ίσα την αναμέτρηση και οδηγήθηκε στην τελευταία περίοδο όντας μπροστά με έναν πόντο (58-57). Η κούραση εμφανίστηκε όπως και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο τέταρτο δεκάλεπτο,  ο Παναθηναϊκός πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι και έφτασε στο 24-11 επιμέρους σκορ στην περίοδο, επικρατώντας με το τελικό 81-69.

Το 1ο καλάθι του φιλικού #paobc @IraklisBc #WeTheGreens #UnitedWeStand #panathinaikos #panathinaikosbc #friendlygame pic.twitter.com/t74UqzlNEt

Panathinaikos BC (@paobcgr) September 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα