Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Mπράιτ Άνταε (vids)

20:46 27/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Καθημερινά καταφθάνουν δεκάδες φαξ στα γραφεία του Παναθηναϊκού, με τους μάνατζερ να προτείνουν διάφορους ποδοσφαιριστές στους Πράσινους.

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αξιολογούν τις περιπτώσεις και ενδεχομένως κάποιοι από τους παίκτες που έχουν προταθεί να τοποθετηθούν στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες είναι και ο Γκανέζος

Mπράιτ Άνταε, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου με την Ασκολι.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της γειτονικής χώρας ολοκληρώθηκε και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Mπράιτ Άνταε, ο οποίος έχει ύψος 1.86 μ. και έχει παίξει μια φορά με την φανέλα της Γκάνας, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ σε 1.992 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αφρικανός εκτός από την Ασκολι, έχει αγωνιστεί επίσης στις ιταλικές Κροτόνε, Πάρμα και Γκούμπιο, αλλά και στην σλοβένικη Γκόριτσα. Το κασέ του είναι μέσα στα οικονομικά όρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Νίκο Νταμπίζα.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα