Παναθηναϊκός: Πριν τα Play Off οριστικοποιείται το «ψαλίδι»

19:10 28/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Να διευθετήσει την εκκρεμότητα με τις περικοπές στις αμοιβές των παικτών πριν την έναρξη των Play Off, επιθυμεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θέλουν να διατηρήσουν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και για αυτό θα επισπεύσουν τις συζητήσεις.

Οι προπαρασκευές στις επαφές

με την ομάδα έχουν πραγματοποιηθεί και η διοίκηση έχει μεταφέρει τις σκέψεις της. Σύντομα, τα στελέχη της θα μιλήσουν με τους αρχηγούς για να καταθέσουν την τελική πρόταση τους. Οι πληροφορίες του «10» αναφέρουν ότι το «ψαλίδι» θα αγγίξει το 1/5 των αποδοχών των υψηλόμισθων και θα είναι μικρότερο στους χαμηλά αμειβόμενους.

Ακόμα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει τις ενέργειες της ΕΠΟ για την παράταση των συμβολαίων των παικτών οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΠΑΕ θα επιδιώξει μεμονωμένες συμφωνίες με τους Χρήστο Δώνη, Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα.

Αντίστοιχα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα επικοινωνήσει στη διάρκεια του Ιουνίου με τους ΑΠΟΕΛ, Βαγιαδολίδ και Λέγκια Βαρσοβίας, για την επέκταση των δανεισμών των Γκίας Ζαχίντ, Ανουάρ Τουχαμί και Ντόμινικ Νάγκι. Δεν προβλέπεται πρόνοια της UEFA για το ζήτημα, συνεπώς, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να μεριμνήσουν οι ίδιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα