Παναθηναϊκός: Επιθεώρησαν τη Λεωφόρο, φαβορί η Ριζούπολη

16:52 26/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να επιστρέψει έστω για ένα παιχνίδι στην ιστορική του έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης» και να δώσει τον αγώνα με την Ξάνθη εκεί, από τη στιγμή που στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνονται έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει αυτή τη στιγμή, μιας και στη Λεωφόρο

τα προβλήματα είναι αρκετά και ο χρόνος πιέζει.

Άνθρωποι της ομάδας επισκέφτηκαν το μεσημέρι το γήπεδο για να επιθεωρήσουν την κατάσταση και αν μπορεί να γίνει εκεί παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι Σπύρος Βλάχος, Κώστας Κωνστάντος και Δημήτρης Μουστακαλής αξιολόγησαν την κατάσταση και κατέληξαν πως τουλάχιστον ο αγωνιστικός χώρος και τα αποδυτήρια είναι σε τέτοια μορφή που επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνα. Ωστόσο, τα προβλήματα που υπάρχουν σε άλλους τομείς μάλλον βάζουν… απαγορευτικό.

Συγκεκριμένα, τα τουρνικέ του γηπέδου έχουν μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν, από τη στιγμή που δεν γίνονται αγώνες εκεί. Τα προβλήματα μάλλον θα φέρουν… απαγορευτικό, μιας και ο χρόνος πιέζει, ενώ ίσως να χρειαστούν και έξτρα έξοδα για να λυθούν, μια διαδικασία στην οποία δύσκολα θα έμπαινε η διοίκηση του Παναθηναϊκού μονάχα για ένα παιχνίδι.

Έτσι, το γήπεδο της Ριζούπολης παραμένει ως το… φαβορί για να φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, αφού δεν υπάρχουν εκεί διαδικαστικά προβλήματα που θα απαιτήσουν χρόνο και χρήματα, ενώ στα υποψήφια παραμένει και αυτό του Περιστερίου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν εντός των επόμενων ημερών σε ποιο γήπεδο τελικά θα γίνει ο αγώνας με την Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα