Παναθηναϊκός : Το ζήτημα με τον Μακέντα δεν θεωρείται λήξαν

Το ξέσπασμα του Φεντερίκο Μακέντα μετά την αντικατάσταση του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, απασχολεί σοβαρά τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει ανακοινώσει κάποιο πειθαρχικό μέτρο για τον Ιταλό επιθετικό και επιθυμεί να λύσει το ζήτημα εκ των έσω.

Ο Μπόλονι έχει σχηματίσει θετική γνώμη για τον χαρακτήρα του Μακέντα και θεωρεί

την αντίδραση του ως «μεμονωμένο γεγονός». Όμως, μέχρι στιγμής ο Μπόλονι δεν έχει ικανοποιηθεί από τις εξηγήσεις του Μακέντα. Για αυτό, ακόμα το ζήτημα δεν έχει κλείσει και είναι βέβαιο ότι θα τεθεί ξανά επί τάπητος μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Μπόλονι έχει αποδείξει στην καριέρα του πως δεν διαπραγματεύεται την πειθαρχία και τον σεβασμό στα αποδυτήρια. Θεωρεί πως όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να λειτουργούν με βάση τους κανόνες του και να αποδέχονται τις επιλογές του.

Φυσικά, αυτό ισχύει και για τον Μακέντα και ο Μπόλονι το επισήμανε στον 29χρονο στράικερ. Ωστόσο, επειδή ο Μπόλονι αντιλαμβάνεται ότι «κληρονόμησε» από τον προκάτοχο του ένα δύσκολο κλίμα στα αποδυτήρια, αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη διαλλακτικότητα το περιστατικό και ενεργεί πιο χαλαρά αυτή την πρώτη φορά…

Keywords
Τυχαία Θέματα