Παναθηναϊκός : Τα σημαντικά ραντεβού του Μπόλονι

Γεμάτη με υποχρεώσεις είναι η ατζέντα του Λάζλο Μπόλονι για την πρώτη μέρα (19/10) του στην Αθήνα. Ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει συναντήσεις και επισκέψεις, προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκού και να αναλάβει τα καθήκοντα του.

Το μεσημέρι ο Μπόλονι μετέβη

στα γραφεία της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους του και διευθέτησε τις εκκρεμότητες για την υπογραφή του συμβολαίου του, που αναγράφει ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου του 2022. Λίγο μετά τις 12:00, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Ρουμάνου.

Το απόγευμα, ο Μπόλονι θα επισκεφτεί το «Γεώργιος Καλαφάτης» και πριν την προπόνηση, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 67χρονος τεχνικός θα ενημερωθεί για τα ζητήματα της ομάδας, ενώ θα περιηγηθεί και στο αθλητικό κέντρο.

Φυσικά, το βασικότερο θα είναι η πρώτη προπόνηση του Μπόλονι με την πράσινη φόρμα. Ο Ρουμάνος θα συστηθεί στους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να απευθύνει την παρθενική ομιλία του, στην οποία θα δώσει τον τόνο για τη φιλοσοφία του και τις μεθόδους που θα εφαρμόσει.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι το ραντεβού του Μπόλονι με τον Γιάννη Αλαφούζο. Είτε πριν μεταβεί στο Κορωπί, είτε μετά την προπόνηση, ο Μπόλονι αναμένεται να συναντήσει τον εργοδότη του και να συνομιλήσουν από κοντά.

Εκτός από τις εντυπώσεις και το καλωσόρισμα, ο Αλαφούζος και ο Μπόλονι θα συζητήσουν για την προοπτική μίας μεταγραφής. Ο Μπόλονι έχει σχηματίσει γνώμη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, θα μιλήσει και με τον Συλαϊδόπουλο και ίσως να ζητήσει ενίσχυση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ρουμάνου, η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους τελειώνει την Παρασκευή και το μπάτζετ έχει υπερβεί το όριο. Ωστόσο, με τον Αλαφούζο όλα είναι πιθανά…

Keywords
Τυχαία Θέματα