Παναθηναϊκός : Προς δανεισμό ο Παπαδάκης

19:17 5/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Η εξέλιξη της παραμονής του Γιώργου Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό άφησε το μεγαλύτερο ποσοστό στο Τριφύλλι ευχαριστημένο. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως δεν λέμε για το 100% των Πρασίνων. Είναι και ένας που αναμένεται να πληρώσει τη… νύφη από αυτήν την ιστορία. Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδάκη.

Ο 23χρονος γκαρντ προοριζόταν για τρίτος πλέι μέικερ της ομάδας, πίσω από τον γκαρντ που θα αποκτηθεί αλλά και τον Σαντ Ρος ο οποίος σε κάποια σχήματα θα… τρέχει την μπάλα, έχοντας δίπλα του και τον Νέντοβιτς. Εντέλει η παραμονή του Καλαϊτζάκη,

αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να κοιτάξει την περίπτωση του Παπαδάκη και να τον δώσει δανεικό για να μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Μάλιστα δεν είναι απίθανο οι Πράσινοι να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα γκαρντ, για να δει την εξέλιξή του και να έχει έναν ακόμα πλέι μέικερ στην διάθεσή του όταν τον χρειαστεί.

Τη σεζόν που πέρασε ο Κώστας Παπαδάκης πρόλαβε να αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια στην Basket League, έχοντας 3,7 πόντους κατά μέσο όρο με 10/23 τρίποντα σε 9:17 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα