Παναθηναϊκός : Με όπλο το ΟΑΚΑ στον «τελικό» με την Εφές

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το δεύτερο παιχνίδι του για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην οκτάδα.

Οι πράσινοι που προέρχονται από τη βαριά ήττα από τη Χίμκι στη Ρωσία, δίνουν έναν «τελικό» με την Εφές και με όπλο το ΟΑΚΑ

και τον κόσμο τους οφείλουν να τα καταφέρουν για να μην μπουν σε περαιτέρω μπελάδες.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ήττες εκτός προγράμματος (Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο) και μια ακόμη με διαφορά από τη Χίμκι που λογικά θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στην οκτάδα, οπότε καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει ενδεχόμενη ήττα από τους Τούρκους.

Η Εφές από την πλευρά της έχει νικήσει όλα της τα παιχνίδια πλην ενός, αυτό με την Μπαρτσελόνα και γνωρίζει ότι σε περίπτωση νίκης στο ΟΑΚΑ βάζει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Αντριάν Μοερμάν, με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τα δύο σερί ταξίδια στη Ρωσία, θέλει να ανοίξει το ροτέισον, καθώς η ταλαιπωρία είναι μεγάλη, ενώ οι πράσινοι δεν θα έχουν στην αποστολή για ακόμα ένα ματς τον Νίκο Παππά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 31/10
Ερυθρός Αστέρας-Χίμκι 20:00
Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές 21:00

Παρασκευή 1/11
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:00
Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις Κάουνας 19:45
Βαλένθια-Βιλερμπάν 20:00
Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 21:00
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30
Μπασκόνια-Μπάγερν Μονάχου 22:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Άλμπα Βερολίνου 22:00

Keywords
Τυχαία Θέματα