Παναθηναϊκός : Αξιολόγηση και μία μεταγραφή τον Γενάρη

08:03 9/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Πέραν πάσης αμφιβολίας, το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο κακό όσο δείχνει η βαθμολογική θέση του. Κάποιες μεταγραφές δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής, ενώ τελεί υπό συζητήσεις για λάθος σχεδιασμό σε μερικές θέσεις. Όπως, όπως τονίζει ο Λάζλο Μπόλονι στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, το δυναμικό διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και με τη σωστή δουλειά θα αποδώσει πολύ καλύτερα σε βάθος χρόνου.

Από

την άλλη, ο Μπόλονι έχει διακρίνει ελλείψεις και έχει ενημερώσει σχετικά τον Γιάννη Αλαφούζο. O 67χρονος τεχνικός δεν έχει ζητήσει εξτρίμ… πράγματα, αλλά εκτιμά ότι μία-δύο διορθωτικές κινήσεις θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, της μεταγραφής προέχει η αξιολόγηση του ρόστερ. Ο Αλαφούζος έχει ζητήσει από τον Μπόλονι μία εισήγηση για τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ξέρει ποιοι μπορούν και ποιοι όχι. Ο Ρουμάνος θα αξιολογήσει τους παίκτες και μέχρι τα Χριστούγεννα, θα καταθέσει την έκθεση του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ανεξάρτητα από τη διαδικασία, ο Αλαφούζος έχει την πρόθεση να βοηθήσει τον Μπόλονι με μία καλή μεταγραφή. Το «ράβε-ξήλωνε» των προηγούμενων ετών δεν τίθεται σε συζήτηση για τον Αλαφούζο, ο οποίος δηλώνει κάθετα ότι ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα. Ωστόσο, μία προσθήκη της επιλογής του Ρουμάνου θα γίνει τον Ιανουάριο…

Keywords
Τυχαία Θέματα