Πάει για το πρωί της Πρωτοχρονιάς η απόφαση των διαιτητών!

Η απόφαση των διαιτητών για αποχή προκάλεσε μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο για μια ακόμα φορά δεν δείχνει ικανό να βρει λύσεις στα πιο απλά ζητήματα. Πόσο μάλλον στα πιο σοβαρά. Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο, που βουλιάζει στην ανυποληψία και την… εξυγίανση του «δικού» μας, Βαγγέλη Γραμμένου και του χρυσοπληρωμένου Μέλο μΠερέιρα.

Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει γίνει δέσμιο της απόφασης των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας να απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μια απόφαση, που προσπάθησαν να… ανατρέψουν οι εκπρόσωποι της Λίγκας στη συνάντηση που είχαν με τους διαιτητές

το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΕΠΟ παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, μαζί με τους Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη συναντήθηκαν στην ΕΠΟ με αντιπροσωπεία των διαιτητών, με στόχο να βρεθεί λύση στο μείζον θέμα της αποχής, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για αρκετές ώρες, αλλά δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τη συνάντηση. «Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λυσάνδρου.

Οι διαιτητές άκουσαν αυτά που είχαν να τους πουν οι εκπρόσωποι της Λίγκας και μετά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της ΕΠΟ συνέταξαν ένα κείμενο, στο οποίο έγραψαν όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση και το έστειλαν στους συναδέλφους τους, θέτοντας στην κρίση τους εάν θα πρέπει να αρθεί η αποχή ή θα πρέπει να εμμείνουν στην απόφασή τους.

Η άτυπη επιτροπή των διαιτητών ωστόσο άργησε να συντάξει το κείμενο της ενημέρωσης των διαιτητών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει η ψηφοφορία. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, η απόφαση των διαιτητών θα ανακοινωθεί το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Ένα τεράστιο μπάχαλο, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να εκτίθεται για μια ακόμα φορά στα μάτια των φιλάθλων, που βλέπουν τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες του να μην μπορούν να βρουν λύση στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα