Πάει για αριστερό μπακ και κεντρικό μέσο ο ΠΑΟΚ

07:58 19/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα προκειμένου να «τρέξει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας πάντα σε συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δημιουργήσει μια λίστα με τις μεγαλύτερες ανάγκες του Δικεφάλου του βορρά στο μεταγραφικό παζάρι και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ

θα κάνει τις πρώτες του επαφές με ποδοσφαιριστές.

Πρώτος στόχος του Φερέιρα λοιπόν φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα μπορέσει να διαδεχθεί τον Δημήτρη Γιαννούλη εφόσον αυτός πωληθεί, ενώ ακόμα και αν μείνει στο ρόστερ θα κινηθεί για παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας ο ΠΑΟΚ, αφού έχει μόνο τον Έλληνα μπακ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θεωρείται σίγουρο ότι θα ψάξει στην αγορά για έναν κεντρικό χαφ που θα παίζει ως «εξάρι» και «οκτάρι».

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Δικέφαλος του βορρά και πιο συγκεκριμένα ο Φερέιρα έχει ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, αλλά τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει γνωστό. Μάλιστα είναι και κοντά στα οικονομικά «θέλω» του ΠΑΟΚ,  ο οποίος έχει θέμα με το Financial Fair Play. Όποια κίνηση γίνει ωστόσο θα γίνει αφού ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα