Όταν ο Πιτίνο… ζωντάνεψε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη εβδομάδα θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Αγώνας που πλέον τον περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι φίλοι του τριφυλλιού για να αποθεώσουν τον Αμερικανό στη μεγάλη επιστροφή.

Πρόσφατα, πάντως, ο Ρικ Πιτίνο

βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε απ’ όλο τον κόσμο, ενώ βραβεύτηκε και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ήταν στο ματς με τη Βαλένθια, τις μέρες που ο Αμερικανός ήταν στην Ελλάδα για να συμφωνήσει με την Εθνική ομάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο αγαπημένο του γήπεδο και να δει τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στους Ισπανούς.

Σε εκείνο το ματς ο Πιτίνο μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας – έστω και για λίγο – στα πράσινα αποδυτήρια. Εκεί όλοι σταμάτησαν ότι έκαναν και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα χαιρέτησαν και μίλησαν με τους Αμερικανό προπονητή. Πλέον ο χρόνος που θα έχουν μαζί του θα είναι κατά πολύ περισσότερος.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ρικ Πιτίνο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού που είχε δημοσιεύσει το altsantiri.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα