Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

00:54 18/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης το παιχνίδι με την Οσασούνα, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να κερδίζει εύκολα με 5-0. Μια νίκη, που επανέφερε τους Ροχιμπλάνκος στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αργεντινού προπονητή έφτασε τους 49 πόντους και βρίσκεται στο +2 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8’ απείλησε με τον Κόκε, αλλά ο πορτιέρο της Οσασούνα αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 26’ όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με τον Ζοάο

Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός των Ροχιμπλάνκος με άπιαστο σουτ από το πέναλτι νίκησε τον Ρουμπέν και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο 20χρονος «ξαναχτύπησε» στο 56’ και σε κενό τέρμα έκανε το 2-0, μετά από την ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι η Ατλέτικο θα πάρει σβηστά τη νίκη. Ωστόσο, στο τελευταίο 10άλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν τρία γκολ.

Στο 80’ ο Γιορέντε έκανε φοβερή ενέργεια στην περιοχή της Οσασούνα και με σουτ από δεξιά έγραψε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιορέντε πέρασε κάθετα στον Μοράτα και αυτός σκόραρε για το 0-4, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καρασκό στο 88’ μετά από πάσα του Γιορέντε.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν, Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Ουνάι Γκρσία (68’ Νάτσο Βιδάλ), Λάτο (68’ Εστουπινιάν), Πέρεθ, Τόρες, Μονκαγιόλα, Μπράσανατς (62’ Αντριάν Λόπεθ), Γκαγιέγκο (79’ Καρδόνα), Αρνάιθ (62’ Ρουμπέν Γκαρσία)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας, Χιμένεθ, Σάβιτς, Λόντι, Ερέρα, Σαούλ (85’ Καρασκό), Κόκε, Κορέα (63’ Γιορέντε), Φέλιξ (70’ Παρτέι), Κόστα (63’ Μοράτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα