Όσα θα πει και όσα δεν σκοπεύει να πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

23:03 8/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προαναγγείλει τη συνέντευξη Τύπου (9/6, 13:30) και η αναβολή της την προηγούμενη Τετάρτη, κέντρισε ακόμα περισσότερο την περιέργεια. Διότι στην ατζέντα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και προέδρου του Ερασιτέχνη περιλαμβάνονται πολλά και σοβαρά θέματα.

Το τι ακριβώς θα πει ο Γιαννακόπουλος το ξέρει μόνο ο ίδιος και οι στενοί συνεργάτες

του, οι οποίοι έχουν προετοιμάσει την ομιλία του. Μία… γεύση έδωσε ο DPG μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, επιτρέποντας στους ακολούθους του να δουν μία σελίδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την εισαγωγή του.

Ωστόσο, η μία σελίδα που φάνηκε στο Insta-story δεν αποκαλύπτει κάτι ουσιαστικό. Μάλλον σαν ορεκτικό λειτουργεί, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης όλοι να συντονιστούν στη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Συνεπώς, τα ερωτήματα παραμένουν: τι σκοπεύει να πει ο Γιαννακόπουλος;

Σίγουρα, δεν θα ανακοινώσει την απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό. Πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του διαβεβαιώνουν ότι αυτό το σενάριο δεν υφίσταται. Ο Γιαννακόπουλος αγαπά παθολογικά τον Σύλλογο και δεν τον εγκαταλείπει, ασχέτως εάν κατά καιρούς δηλώνει κουρασμένος, απογοητευμένος ή ενοχλημένος. Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι ο Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει την ενασχόληση του για πολλά χρόνια ακόμα.

Επίσης, αναμφίβολα ο Γιαννακόπουλος θα περιγράψει το περιβάλλον που διαμορφώνεται μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Την πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε όλοι στην καθημερινότητα μας, όμως πολλοί επιμένουν να αγνοούν σε ότι αφορά τον αθλητισμό και τις απαιτήσεις τους. Σίγουρα, η ΚΑΕ και τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα επηρεαστούν και τα μπάτζετ τους θα συρρικνωθούν, σε μία περίεργη σεζόν απ’ όλες τις απόψεις.

Σχετικά με την ΚΑΕ, ο Γιαννακόπουλος είναι πιθανόν να γνωστοποιήσει την αναβάθμιση του Μάνου Παπαδόπουλου. Βασικά, να την επισημοποιήσει, αφού έτσι και αλλιώς ο Παπαδόπουλος ασκεί τη διοίκηση στην ΚΑΕ, έχοντας επικοινωνία με τον Γιαννακόπουλο για τα πιο σημαντικά ζητήματα. Τον ρόλο του Παπαδόπουλου τον είχε εξηγήσει σε αρκετές συνεντεύξεις του ο Ρικ Πιτίνο, οπότε επί της ουσίας δεν θα πρόκειται για κάτι νέο.

Εξυπακούεται ότι ο Γιαννακόπουλος θα σχολιάσει και μία σειρά από φήμες… Όπως τη σχέση του με τον Νικ Καλάθη, τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες για μειώσεις στις αποδοχές του, την κόντρα του με τους οργανωμένους… Υπάρχουν πολλά στην επικαιρότητα και τα περισσότερα θα τα θίξει ο DPG.

Πάντως, το νούμερο ένα ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι το γηπεδικό. Για την ακρίβεια, η Διπλή Ανάπλαση, για την οποία εξελίσσονται διεργασίες μεταξύ του Δήμου Αθηναίων, των τραπεζών και της αμερικάνικης Hines. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο για τους φίλους του Τριφυλλιού και ταυτόχρονα το πιο απρόβλεπτο, διότι κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με την ανάμειξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου… Από τα λεγόμενα του για τη Διπλή Ανάπλαση, θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και όλα τα υπόλοιπα…

Keywords
Τυχαία Θέματα