Ολυμπιακός: Τότεναμ όπως… Άρσεναλ (pics)

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τότεναμ όπου προηγήθηκε πριν βγει το εικοσάλεπτο με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί και Σεμέδο. Τελικά το φινάλε του πρώτου μέρος βρήκε την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο 2-1 εξαιτίας του λάθους του Μεριά που έδωσε έτοιμο γκολ για τον Ντέλε Άλι.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» πετυχαίνουν

δύο γκολ εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια. Η προηγούμενη ήταν πάλι στο Λονδίνο το 2015 όταν είχαν επικρατήσει με 3-2 της Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει δύο γκολ εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό του παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια. Η προηγούμενη ήταν πάλι στο Λονδίνο το 2015 στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός 2-3.

— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) November 26, 2019

Παράλληλα ο Ολυμπιακός έχει προηγηθεί στο σκορ και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην Αγγλία (Άρσεναλ, Μπέρνλι και Τότεναμ). Για πρώτη φορά όμως προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά σε αγώνα του στην Αγγλία!

Ο Ολυμπιακός έχει προηγηθεί στο σκορ και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στην Αγγλία (Άρσεναλ, Μπέρνλι και Τότεναμ). Για πρώτη φορά όμως προηγείται με δύο γκολ διαφορά σε αγώνα του στην Αγγλία!

— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) November 26, 2019

Τέλος, όσον αφορά στον Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε να βρεθεί με δύο γκολ πίσω στο Champions League από τον Φεβρουάριο του 2002!

Keywords
Τυχαία Θέματα