Ολυμπιακός: Θλάση ο Μασούρας, αρρωστος ο Σα, βασικός ο Τζολάκης στα Γιάννενα

13:43 3/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτς έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20:20, Novasports1HD) και όπως έγραψε νωρίτερα to10.gr, επιβεβαιώθηκε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζοσέ Σα και τον Γιώργο Μασούρα.

Οπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Σα έχει κρυολόγημα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Μασούρας έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στα Ιωάννινα.

Από

εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι εκτός αποστολής βρίσκεται ο Πέπε, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας από τον τραυματισμό που έχει υποστεί, αλλά και ο Σουντανί, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά.

Ωστόσο στην προπόνηση του Σαββάτου υπήρξε και μία επιστροφή, καθώς ο Μαρτίνς είδε τον Μάριο Βρουσάι να επιστρέφει στις προπονήσεις. Ο διεθνής εξτρέμ είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά, όλα τα τεστ που έκανε βγήκαν αρνητικά και έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Φορτούνης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Σουντανί, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σημερινή προπόνηση ο Μαρτίνς δεν έκανε καν δοκιμή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει όλους τους παίκτες του στην τσίτα.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι ο 18χρονος γκολκίπερ είναι το Νο2 των Πειραιωτών και όποτε δεν είναι διαθέσιμος ο Σα, θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για την 11άδα.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1312340325474672640?s=20

Keywords
Τυχαία Θέματα