Ολυμπιακός: Στο στόχαστρό του ο Ντουάιτ Μπάικς

22:56 12/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός κοιτάει την αγορά για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει και της φετινής αλλά και της επόμενης σεζόν. Σημαντική παράμετρος βέβαια δεν είναι αν θέλει να κάνει μεταγραφές η ομάδα του Πειραιά, αλλά αν μπορεί να προχωρήσει ελέω ban σε περαιτέρω ενίσχυση.

Επιστρέφοντας όμως στο θέμα μας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να κοιτάει περιπτώσεις αθλητών και να… σκανάρει γκαρντ για

να γεμίσει το ρόστερ του. Μία από αυτές και η περίπτωση του  Ντουάιτ Μπάικς!

Ο 30χρονος γκαρντ δεν είναι νέος στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς ο κοουτς των Πειραιωτών στο πρώτο του πέρασμα είχε στο μπλοκάκι του τον Αμερικανό, ο οποίος όμως στην πορεία αγωνίστηκε στην Βαλένθια. Πλέον ανήκει στους Shenzhen Leopards της Κίνας, έχει γερό συμβόλαιο, όμως το ζητούμενο δεν είναι όπως προείπαμε αυτό το… αγκάθι, αλλά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει αρθεί το ban.

Μέχρι τις 26 του Φλεβάρη μπορεί κάποια ομάδα να αποκτήσει κάποιον αθλητή  και να τον δηλώσει στην Ευρωλίγκα. Για αυτό ακόμα δεν έχει ανακοινώσει και η διοργανώτρια αρχή τον ΜακΚίσικ, καθώς ακόμα δεν «αναγνωρίζει» την απόκτησή του έχοντας ακόμα σε ισχύ το ban.

Ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό, με την Ευρωλίγκα να έχει όλα τα δικαιολογητικά στα χέρια της και να μην κινεί τις διαδικασίες για να λήξει το θέμα. Οι Πειραιώτες είναι στην αναμονή, κοιτούν κι άλλες υποθέσεις, όμως αυτήν την στιγμή έχουν «δεμένα» τα χέρια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα