Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Φορτούνης με Γουλβς

21:28 11/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρόκληση. Κόντρα στην αναταραχή των ημερών, κόντρα στο κλείσιμο της έδρας του, λόγω του κορωνοϊού, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Γουλβς με σκοπό τη νίκη. Ενα αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού στην προσπάθεια πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα της Τετάρτης

και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Αποστολή που περιλάμβανε μία μεγάλη και εξόχως σημαντική επιστροφή: Αυτή του Κώστα Φορτούνη. Του αρχηγού των Ερυθρόλευκων, ο οποίος μετά την πρόσφατη απολογία του, είναι πάλι στα πλάνα του προπονητή του.

Επιστροφή, ωστόσο, είχαμε και για τον Μπόμπι Αλέν. Ο δεύτερος γκολκίπερ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τη θλάση που τον άφησε εκτός από τα παιχνίδια με Αρσεναλ, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και θα είναι κανονικά στον πάγκο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Μπα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με την Γουλβς! / Last training session ahead of @Wolves !#Olympiacos #UEL #Football #OLYWOL #Training pic.twitter.com/ctrBdEwxf3

Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 11, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα