Ολυμπιακός: Οι παρόντες και οι απόντες από την πρώτη συγκέντρωση

22:45 10/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στα… βάσανα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη έδωσαν το «παρών» αρκετοί ποδοσφαιριστές, ανάμεσά στους οποίους βρισκόταν ο νεοαποκτηθέντας Ούγκο Κάιπερς, αλλά και ο Ματίας Ναουέλ. Ο Ισπανός είχε δοθεί ως δανεικός στην Λα Κορούνια και επέστρεψε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες,

στου Ρέντη βρέθηκαν επίσης οι Κώστας Τζολάκης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Κώστας Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Γιάγκος Βούκοβιτς, Θανάσης Ανδρούτσος, Απόστολος – Ηλίας Μαρτίνης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Ξενιτίδης, Γιώργος Μαρίνος, Βασίλης Σουρλής, Φράνκο Σολδάνο, Αλέξανδρος Βοΐλης, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Δημήτρης Μάνος.

Στο προπονητικό κέντρο δεν βρέθηκαν οι διεθνείς Σα, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Νάτχο, Γιώργος Μασούρας και Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 24/6, ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος και οι Βαλμπουενά, Μπα, Ποντένσε, Γκιγιέρμε, που έχουν έξτρα άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα