Ολυμπιακός: Ο αντικαταστάτης του Σεμέδο και οι «σταθερές» για το ΟΑΚΑ

13:02 25/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Δύσκολα βλέπουμε μια ομάδα σε τρία συνεχόμενα ματς μέσα σε μια εβδομάδα να αγωνίζεται με την ίδια ακριβώς 11αδα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους ίδιους 11 κόντρα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Με την καλύτερη δυνατή για το διάστημα που διανύουμε και με τους παίκτες που έχει στο 100% ετοιμότητας ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και είναι αλήθεια πως το πιθανότερο ήταν να έκλεινε με τον ίδιο τρόπο την τριάδα, στο πιο δύσκολο ματς, αυτό αύριο στο ΟΑΚΑ

με την ΑΕΚ. Η αποβολή όμως του Σεμέδο στο Ηράκλειο του στερεί ένα βασικότατο «όπλο» και συνάμα τον πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του.

Αυτό που προκύπτει μέχρι τώρα είναι πως μετά την σημερινή προπόνηση ο Μαρτίνς θα αποφασίσει οριστικά για τον στόπερ δίπλα στον Μπα.

Μεριά, Σισέ και Αβραάμ διεκδικούν την θέση. Η σειρά αναφοράς τους δεν είναι τυχαία αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο Μεριά, αν δεν είχε τις κάκιστες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν το μεγάλο φαβορί. Ο Σισέ έχει μόλις δύο αγώνες στα πόδια του στα ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα ενώ ο Αβραάμ δεν είναι ακόμη στο 100%.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες 9 θέσεις, δεδομένοι θεωρούνται οι Σα, Ομάρ, Τσιμίκας στην άμυνα, η τριάδα στον άξονα Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βαλμπουενά θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στα άκρα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει αλλαγή στην άλλη πλευρά, αντί του Μασούρα ο Σουντανί.

Keywords
Τυχαία Θέματα