Ολυμπιακός: Επιστροφή στην κανονικότητα…

11:39 3/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Το Βελιγράδι πίκρανε τον Ολυμπιακό. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον τρόπο που ήρθε, έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τους ερυθρόλευκους όμως να μην έχουν χρόνο να σταθούν σε αυτό. Αναμφίβολα θα εξεταστούν τα λάθη που έγιναν από την πλευρά της ομάδας, από την άλλη όμως το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

έρχεται και η προσοχή όλων είναι λογικό να είναι στραμμένη σε αυτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έχοντας στα πλάνα του νέες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Είναι σίγουρο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στην αρχική 11αδα και τους 4 βασικούς που δεν έπαιξαν ή δεν ξεκίνησαν στο Βελιγράδι.

Ομάρ, Ποντένσε, Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά θα είναι δεδομένα στην αρχική 11αδα και από εκεί και πέρα τόσο ο Σουντανί όσο και ο Κούτρης έχουν τις πιθανότητες τους για να ξεκινήσουν. Από κοντά και ο Ελ Αραμπί.

Την Τετάρτη οι ερυθρόλευκοι έκαναν αποκατάσταση ενώ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα η πρωινή προπόνηση όπου πιθανώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα δοκιμάσει κάποια από τα πλάνα του.

Το βασικότερο στον Ολυμπιακό είναι η ηρεμία που επικρατεί στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρά την στεναχώρια από την πρώτη ήττα της σεζόν που ναι μεν δυσκολεύει την ευρωπαική πορεία αλλά δεν… εκτροχίασε την ομάδα από τον βασικό στόχο που είναι η 3η θέση και η συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως άπαντες έχουν τονίσει, χωρίς να σημαίνει πως αδιαφορούν για την Ευρώπη (κάθε άλλο μάλιστα), ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το ματς κόντρα στον Άρη να είναι μια ακόμη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό που μετά από 5 αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και θέλει το ίδιο να ισχύει και μετά την 6η αγωνιστική περνώντας με νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα