Ολυμπιακός: «Χορός κατασκόπων» σε Ρέντη και Φάληρο

13:07 18/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλγει τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για την ακρίβεια, το ταλέντο που υπάρχει στη χώρα προκαλεί το ενδιαφέρον των ξένων και όχι το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό καθαυτό. Οι ξένοι απεσταλμένοι έχουν κάνει σχεδόν μόνιμο προορισμό τους τη χώρα μας με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού να συγκεντρώνουν ορισμένους από τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου. Κάτι που ισχύει και για το παιχνίδι με την Τότεναμ. Όχι, όμως, μόνο για το παιχνίδι των μεγάλων, αλλά και για των μικρών.

Υπενθυμίζουμε

ότι στις 15:00 η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη της Τότεναμ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Youth League. Του Champions League των μικρών, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι μπαίνουν με υψηλές βλέψεις και με όνειρα για διάκριση. Πέρα από οπαδούς, λοιπόν, στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη (που, παρεμπιπτόντως, αναβαθμίστηκε, βελτιώθηκε και πήρε άδεια για αγώνες αυτού του επιπέδου), θα δώσουν το παρών και «κατάσκοποι» σημαντικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «μικρών» Ολυμπιακού και Τότεναμ, έχουν ήδη ενημερώσει ότι θα βρεθούν σκάουτς από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μίλαν, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την Γκλάντμπαχ, την Αϊντραχτ, τη Νόριτς, αλλά και από τη Σαουθάμπτον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ίδιοι «κατάσκοποι» θα βρεθούν και στα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης, για το παιχνίδι των «μεγάλων» και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Εξάλλου, ορισμένοι από τους απεσταλμένους των ξένων ομάδων που θα βρεθούν σε Φάληρο και Ρέντη, δεν είναι σκάουτς, αλλά υψηλόβαθμα στελέχη των συλλόγων τους ή των τμημάτων σκάουτινγκ. Εξάλλου, είναι σύνηθες φαινόμενο να προκύπτουν συζητήσεις μεταξύ των συλλόγων σε τέτοιου είδους ταξίδια. Συζητήσεις που μπορεί να μην οδηγούν πουθενά, αλλά που μπορεί και να προκαλέσουν κινητοποίηση…

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι ότι σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες επιμένουν να έρχονται στην Ελλάδα και να επικεντρώνονται σε παίκτες των Ερυθρόλευκων. Πλέον, όχι μόνο της πρώτης ομάδας. Διότι η συμμετοχή των Πειραιωτών στο Youth League, ανεβάζει κατακόρυφα την αξία και της ακαδημίας. Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου να μπαίνουν στο μάτι της ευρωπαϊκής ελίτ. Κάτι, βεβαίως, που δεν είναι καινούργιο. Αλλά πλέον το φαινόμενο αναμένεται να ενταθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα