Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν!

13:40 21/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα για τον Β’ προκριματικών του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (23/7 20:00, novasports1HD). Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριάλεβε στην αποστολή των Πειραιωτών 22 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε ως τους πιο έτοιμους για τη μεγάλη αναμέτρηση της Τσεχίας.

Αναλυτικά, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Σα, Καραργύρης,

Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρι, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (22/07) για την Τσεχία. Θα προσγειωθεί στην Πράγα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Πλζεν, όπου και θα μείνει η αποστολή.

Στις 17:15 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Doosan Arena με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκιλιέρμε να εκπροσωπούν την ομάδα μας. Στις 18:00 (τοπική ώρα) θα ξεκινήσει η προπόνηση, η οποία είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. / The squad players selected ahead of the match against FC Viktoria Plzeň . ⚪️⚽️ #olympiacos #UCL #VIKOLY #squadlist UEFA Champions League

Gepostet von Olympiacos FC am Sonntag, 21. Juli 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα