Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5

19:14 4/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τελευταίο θύμα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν στο Παπαστράτειο με 17-5 και πέτυχαν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μάρο Γιόκοβιτς και Στέλιος

Αργυρόπουλος, οι οποίοι σκόραραν από τέσσερα γκολ ο καθένας, ενώ από τρία σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς!

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν ήδη στο +6 (9-3). Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 17-5 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 4-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 4, Μπουλιούμπασιτς 3, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Μπάντερ-Νάσερ 1, Αλαμάνος, Μπεριστιάνος, Μοσκόφ 2, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα