Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Το επόμενο… αστείο της ΕΠΟ με τον τελικό Κυπέλλου

17:51 25/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Όλα τα κοντέρ της γραφικότητας έχει σπάσει πλέον η ΕΠΟ. Και βέβαια με έναν περίεργο τρόπο όλες οι επιλογές της βλάπτουν τον Ολυμπιακό. Σε μια ιστορία που όχι μόνο έχει κουράσει, αλλά που δεν θα λυθεί αν δεν εμφανιστεί ένας Εισαγγελέας.

Ακούστε το νεότερο. Τη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή δεν θα πάρει οριστική απόφαση για τον τελικό. Θα περιμένει λέει το αποτέλεσμα του Γουλβς-Ολυμπιακός

που ως γνωστόν διεξάγεται το βράδυ της 6ης Αυγούστου. Αν οι Ερυθρόλευκοι περάσουν; Έχει ο Θεός. Αν αποκλειστούν; Αυτοί οι γίγαντες που πληρώνονται από το ποδόσφαιρο για να εξυπηρετούν το ποδόσφαιρο θέλουν να βάλουν τον τελικό στις 14 Αυγούστου. Ναι, παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής της χώρας που ως γνωστόν ακινητοποιεί τα πάντα.

Τελικός στις 14 Αυγούστου. Τι άλλο θα ακούσουμε.

Μην μείνετε όμως σε αυτό. Πηγαίντε λιγάκι βαθύτερα. Η ΑΕΚ από την Τετάρτη είναι σε άδεια. Σηκώθηκαν και έφυγαν άπαντες και ανοίγουν ξανά το μαγαζί στις 7 Αυγούστου. Ναι, την επομένη του Γουλβς-Ολυμπιακός. Θα έχουν ξεκουραστεί δύο εβδομάδες οι παίκτες του Καρέρα. Θα έχουν κάνει και κανά δύο μεταγραφές. Θα έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς και ο Λόπες με τον Τσιγκρίνσκι. Και θα περιμένουν νεότερα.

Και όσο για τον Ολυμπιακό; Αν αποκλειστεί από τη Γουλβς, προφανώς δεν προλαβαίνει να δώσει ούτε μέρα άδεια στους παίκτες αν ο τελικός γίνει στις 14. Θα παίξουν και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρουν άδεια μετά. Δυο-τρεις μέρες. Γιατί ως γνωστόν 12 Σεπτέμβρη ξεκινά το πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια; Έτσι όπως το πάει η ΕΠΟ, θέλει να στείλει τον Ολυμπιακό στην επόμενη σεζόν δίχως ούτε μια εβδομάδα ξεκούρασης για τους παίκτες του. Προφανώς θεωρώντας ότι αυτό θα έχει… μετάφραση από τον Σεπτέμβρη.

Γιατί βεβαίως θέλει η ΕΠΟ να κάνει τον τελικό στις 14 ενώ η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου; Γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Σας τα έγραψε to10 από τη πρώτη στιγμή, που οι γραφικοί μιλούσαν για τις 30 Αυγούστου, όταν στις 29 υπάρχει συγκέντρωση των εθνικών ομάδων σε όλη την Ευρώπη.

Βεβαίως η ΕΠΟ όπως και να έχει αν ανακοινώσει τελικό μετά τις 3 Αυγούστου παρανομεί. Δική της απόφαση (10/6) έχει θέσει ως τέλος της σεζόν τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Και αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα