Οι Σέρβοι γράφουν ξανά για Ολυμπιακό και Ματέο Γκαρσία

11:29 26/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ματέο Γκαρσία πριν από μερικές μέρες ακούστηκε έντονα για τον Άρη, με τους κίτρινους μάλιστα να καταθέτουν και πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον Αργεντινό εξτρέμ. Οι Σέρβοι ωστόσο απάντησαν αρνητικά, με τους κίτρινους να αναμένεται να επανέλθουν για την απόκτηση του.

Ο Άρης θέλει την επιστροφή του Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ το γεγονός ότι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές μέρες έβαλε

«φωτιά» σχετικά με πιθανή επιστροφή του. Όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το ενδιαφέρον για τον Γκαρσία να είναι έντονο τόσο από πλευράς Άρη, ενώ και η ΑΕΚ φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία, στο «κόλπο» της απόκτησης του Γκαρσία βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα είναι διατεθειμένος να φέρει και πάλι τον παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η Mozzartsport, τόσο ο Άρης αλλά και η ΑΕΚ είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 1,2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Οι Σέρβοι βάζουν στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό αναφέροντας πως υπάρχει πρόταση των ερυθρόλευκων για τον παίκτη και πλησιάζει πολύ στα «θέλω» των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου. «Ο Ολυμπιακός θέλει να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Γκαρσία στην Ελλάδα και να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στο παλιό του επίπεδο», τονίζεται χαρακτηριστικά, με τον παίκτη να θέλει και αυτός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα