Οι Λέικερς δηλώνουν… ασφαλείς στην περιοχή Λ.Α.

23:31 31/3/2020 - Πηγή: To10.gr

«Είμαστε οι Λέικερς και είμαστε ασφαλείς στην τοποθεσία Λος Άντζελες», θα μπορούσε να λέει το χαρακτηριστικό ποστ, συνδυασμένο με… φατσούλες χαρούμενες. Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με την ανακοίνωση πέρασαν 14 μέρες, κανείς δεν παρουσίασε προβλήματα, οπότε όλα καλά για τους «λιμνάνθρωπους».

Βεβαίως, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, το προσδοκώμενο (αλλά και βάσει πιθανοτήτων) αποτέλεσμα αυτό θα ήταν, όμως από την άλλη η ανακοίνωση έχει και δεύτερη ανάγνωση.

Δείχνει πως οι αθλητές της ομάδας του Λος Άντζελες όχι μόνο ακολουθούν τις οδηγίες, αλλά δείχνουν τον μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, κάτι που όλοι οφείλουμε να κάνουμε.

Οι Λέικερς μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα, καθώς αρχικά δύο παίκτες (δίχως να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Όλη η ομάδα ακολούθησε την προβλεπόμενη από τους γιατρούς διαδικασία, και από σήμερα είναι… ελεύθεροι υπηρεσίας, καθώς κανείς δεν εμφάνισε το παραμικρό σύμπτωμα.

The Lakers just announced that their players have today completed 14-day home isolations prescribed by team doctors — and that all players are currently symptom-free of COVID-19

The team had previously announced that two unnnamed players had tested positive for the coronavirus

— Marc Stein (@TheSteinLine) March 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα