ΟΦΗ : Επιστροφή Σεμέντο

11:30 10/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με τον Άρη, την επόμενη αγωνιστική των play-offs. Μετά την ολοκλήρωση και της προπόνησης της Πέμπτης (09/07), ο Γιώργος Σίμος βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, αφού, εκτός από τους Κουτρουμπή, Μαρινάκη και Νέιρα, αναμένεται να επιστρέψει και ο Λισάντρο Σεμέντο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός εξτρέμ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μπορεί να αποτελεί και πάλι μία από τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού. Όλα δείχνουν, ότι θα δώσει το παρόν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον

Άρη, το ερχόμενο Σάββατο (11/07 στις 21:30) και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/7) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με την ΑΕΚ. Ο Lisandro Semedo προπονήθηκε κανονικά. Θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ενώ ο Felipe Souza έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικής και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (10/7), στις 19:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Άρη (11/7, 21:30)»

Keywords
Τυχαία Θέματα