ΟΦΗ : Ανανέωσε τον Σωτηρίου (pic)

13:51 27/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Δημήτρης Σωτηρίου αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα του ΟΦΗ τα τελευταία δύο χρονιά και οι εμφανίσεις του, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Έτσι, ο κρητικός σύλλογος, αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα πορτιέρο.

Συγκεκριμένα, παρότι η συνεργασία των δύο πλευρών έληγε το 2021, ο ΟΦΗ αποφάσισε να «δέσει» τον 32χρονο τερματοφύλακα για ακόμα δύο χρόνια. Δηλαδή, το νέο συμβόλαιο του Σωτηρίου

θα εκπνεύσει το 2023 ενώ ο ίδιος θα συμπληρώσει πέντε χρόνια στον ελληνικό σύλλογο.

Την φετινή χρονιά έπαιξε σε 26 παιχνίδια διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στα πέντε από αυτά, ενώ δέχτηκε 34 τέρματα. Εκτός από τον ΟΦΗ, ο Έλληνας άσος έχει φορέσει τις φανέλες των Πανιώνιο, Φωστήρα, Λάρισα, Εθνικό Πειραιώς, Ερμή Αραδιππού, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά Χανίων και Λεβαδειακό. Πρόσφατα, μάλιστα, πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση ενός τραυματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σωτηρίου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο «φύλακας άγγελος» της ομάδας μας, στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» έπειτα από 20 χρόνια, θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο Δημήτρης Σωτηρίου με 25 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, είναι συνολικά ο 5ος στην κατάταξη όλων των ομάδων με 2387 λεπτά συμμετοχής. Αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοσή ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και η επέκταση του συμβολαίου του (το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021) αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του.»

Keywords
Τυχαία Θέματα