Ο Τουρπέν σφυρίζει στο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ, ο Ερνάντεθ στο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

11:56 20/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League, με το πρώτο ματς να γίνεται στη Ρωσία και τη ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στην Τούμπα.

Η UEFA ανακοίνωσε λοιπόν τον διαιτητή που ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου

του βορρά με τους Ρώσους. Αυτός θα είναι ένας γνώριμος ρέφερι στο ελληνικό κοινό, αφού ο 38χρονος ρέφερι, Κλεμέν Τουρπέν, από την Elite κατηγορία της UEFA θα σφυρίξει το ματς.

Ο Γάλλος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανός, Χακέτ, στο VAR τους Γουίλι, Πινγκάρντ ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σνέιντερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουρπέν ήταν ρέφερι στα ΠΑΟΚ-Άρης 0-0 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2, για τα Play Off της Super League.

Από εκεί και πέρα έγινε γνωστός και ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΚ με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αυτός θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.

Ο 37χρονος Ισπανός ρέφερι είναι διεθνής από το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια ορίζεται σε παιχνίδια της La Liga κατά κύριο λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα