«Ο Σουντανί αναγεννήθηκε στον Ολυμπιακό»

Υμνους για τον Χιλάλ Σουνταντί γράφουν οι Αλγερινοί, με τους συμπατριώτες του 32χρονου μεσοεπιθετικού να υποκλίνονται στον άσο του Ολυμπιακού για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Σουντανί έβγαλε τρεις ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει με 5-0 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο έμπειρος άσος δημιούργησε τα

τρία από τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και κέρδισε με το σπαθί του τα εύσημα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα, τόνισε ότι αν αποφάσιζε τώρα για την ευρωπαϊκή λίστα το όνομα του Χιλάλ Σουντανί θα ήταν αναμφίβολα ανάμεσα στις επιλογές του.

«Θα είχε μία θέση στη λίστα της Ευρώπης. Τρεις-τέσσερις μήνες μετά την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει, βλέπουμε ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρό του. Τα τελευταία δύο αποτελέσματα είναι προσφορά και του Χιλάλ Σουντανί. Αν αύριο αποφάσιζα, θα ήταν τελείως διαφορετική η απόφασή μου από αυτή που είχα πάρει πριν από τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Με τα καλύτερα λόγια, όπως προαναφέραμε, αναφέρονται επίσης και οι Αλγερινοί για τον άσο του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάνουν ειδική αναφορά στις τρεις ασίστ που έβγαλε κόντρα στον Αστέρα, ενώ επισημαίνουν ότι ο συμπατριώτης τους έχει αναγεννηθεί στον Πειραιά.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: βρίσκεται και πάλι στο καλύτερο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Σουντανί μάλιστα να δίνει τρεις ασίστ. Όπως αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο Χιλάλ έχει αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό. Ο Πειραιάς είναι το μέρος που έδωσε ώθηση και πάλι στην καριέρα του», τονίζουν μεταξύ άλλων οι Αλγερινοί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σουντανί μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ σε 817 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα