Ο Σέρχιο Ράμος και οι… τίτλοι του (vid)

14:57 30/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς του 21ου αιώνα και το όνομά του, υπάρχει στις λίστα με τους ποδοσφαιριστές, που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους. Ο 34χρονος στόπερ ολοκλήρωσε την 18η σεζόν της πορείας του στα γήπεδα και αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο, που αποτελεί στόχο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός άσος, σηκώνει με την σειρά τέσσερις κούπες, οι οποίες είναι το πρωτάθλημα Ισπανίας, το Champions League, το EURO

και τέλος, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτές είναι μερικά από τα τρόπαιο της καριέρας του και αποφάσισε να τα «υπενθυμίσει» σε όσους τον κρίνουν.

Βέβαια, ο Ράμος έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή σε σχεδόν όλους τους διαθέσιμους στόχους του. Συγκεκριμένα, έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλο Ισπανίας, τρία UEFA Super Cup, τέσσερα Παγκόσμια Συλλόγων, τέσσερα Champions League, δύο EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Hay cosas que hablan por sí solas, ¿no? Sergio Ramos tiene un mensaje para el mundo del fútbol… pic.twitter.com/a7uho7Aged

— SportsCenter (@SC_ESPN) July 29, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα