Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Ολαϊτάν

Από τα σαλόνια στα αλώνια. Ο Μάικλ Ολαϊτάν από το Champions League και τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στον Απόλλωνα Πόντου και πλέον στον Πανσερραϊκό.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην ομάδα της Καλαμαριάς, όπου έκανε 7 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 1 γκολ.

Τα ζητήματα που αντιμετώπιζε όμως ο Απόλλων, τόσο σε αγωνιστικό

επίπεδο, όσο και σε οικονομικό, τον έφεραν σε αναζήτηση άλλης ομάδας, με τον Πανσερραϊκό των δύο χαμηλότερων κατηγοριών να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, που με αστραπιαίες κινήσεις του τεχνικού διευθυντή Απόστολου Λιβανού, αποκτήθηκε ο έμπειρος εξτρέμ Μαϊκλ Ολαϊταν, που αγωνιζόταν με καλές εμφανίσεις στον Απόλλωνα Πόντου και την Σουπερ Λιγκ 2! Η κόκκινη διοίκηση των Κατσαβάκη-Καζία, έκανε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους της ομάδας μας!

Ο Μαϊκλ Ολαϊτάν δίνει λάμψη αστέρων στον Πανσερραϊκό

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μαϊκλ Ολαϊταν, από τη Νιγηρία. Ο δυναμικός εξτρέμ με εμπειρία επιπέδου Champions League, απά την θητεία του στον Ολυμπιακό, ενισχύει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα