Ο Πάμπλο Γκαρσία αναβαθμίζει το πτυχίο του και καραδοκεί

08:38 25/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Άμπελ Φερέιρα φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Τούμπα παρότι απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς. Αλλά, ας όψεται το Financial Fair Play της UEFA και οι οικονομικοί περιορισμοί που επιβάλλει στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο, η αμφισβήτηση στον Πορτογάλο δεν υποχωρεί. Συντηρείται στο ακέραιο και θα τον απειλεί σε κάθε ευκαιρία. Και το ξέρουν πρώτοι απ’ όλους όσοι εργάζονται στον ΠΑΟΚ,

όπως ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος δεν κρύβει ότι εποφθαλμιά τη θέση του Άμπελ.

Ο Γκαρσία τα έχει… τετρακόσα και θεωρεί ότι η ευκαιρία θα του δοθεί σύντομα. Προκειμένου να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί, ο Ουρουγουανός θα αναβαθμίσει το πτυχίο του στην προπονητική.

Το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία συμπεριλαμβάνεται στους «μαθητές» της σχολής της ΕΠΟ, για τα διπλώματα UEFA A και Β για την προπονητική. Είναι η τάξη που απευθύνεται στους παίκτες «υψηλού επιπέδου», οι οποίοι παρακολουθούν λιγότερα μαθήματα για να πάρουν το πτυχίο τους.

Ο Πάμπλο θα αρχίσει τη φοίτηση, θα γίνει πτυχιούχος και θα αναμένει το στραβοπάτημα του Άμπελ… Και την κλήση του Ιβάν Σαββίδη, για να κάτσει στον πάγκο της Τούμπας…

Εκτός από τον Πάμπλο Γκαρσία, στην τάξη για το δίπλωμα UEFA Α και Β θα πάρουν μέρους οι Λουκάς Βύντρα, Φάνης Γκέκας, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Κιάσσος, Στέλιος Μαλεζάς, Βαγγέλης Μόρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νικός Σπυρόπουλος, Ιεροκλής Στολτίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σταύρος Τζορτζόπουλος, Τάκης Φύσσας, Φανούρης Γουνδουλάκης, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, Τάσος Βενέτης, Χρήστος Καρυπίδης, Ηλίας Κυριακίδης και Γιάννης Κοντοές.

Keywords
Τυχαία Θέματα