Ο ντεφορμέ «Παπ» και ο απαραίτητος Σλούκας

09:16 9/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Με τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία θα ασχοληθούμε στη σημερινή στήλη. Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων και παράλληλα νίκη των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας για να προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Το πρώτο ειδικό στοίχημα με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το under του Κώστα Παπανικολάου, με το line να είναι στους 6.5 πόντους. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στη διοργάνωση, ξεπέρασε μόλις

μία φορά το συγκεκριμένο line, ενώ η ψυχολογία του είναι πεσμένη μετά την κακή εμφάνιση και την κριτική που δέχθηκε με το ματς με τους Αμερικανούς, οπότε δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσει τους 6 πόντους κόντρα στην Τσεχία.

Όσο περνάει το τουρνουά, ο Κώστας Σλούκας δείχνει όλο και καλύτερος, αφήνοντας οριστικά πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ πέτυχε 13 πόντους και έδειξε ότι είναι απαραίτητος σε αυτή την Εθνική ομάδα, ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα σχήμα με Καλάθη και Σλούκα στην ίδια πεντάδα. Επιλέγουμε το over 11.5!

Πηγή: bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα