Ο Μανιάτογλου στο επιτελείο του Φερέιρα

11:23 3/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ ως μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος έως το 2010 και τώρα επέστρεψε στον Δικέφαλο για να κάνει την ίδια δουλειά δίπλα στον Αμπέλ Φερέιρα.

Πρόκειται για έναν άριστο γνώστη της πορτογαλικής γλώσσας, ο οποίος έχοντας να διπλώματα προπονητικής, γνωρίζει καλά και τους τεχνικούς όρους του ποδοσφαίρου.

Βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

στην Ολλανδία, αποχωρώντας από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου εργάστηκε για τρία χρόνια.

Αποχαιρέτισε τους Αρκάδες με ένα μήνυμα στο Instagram στο οποίο σημείωσε τα εξής:

«Οι λέξεις κάποιες φορές μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε. Αυτό μου συμβαίνει και εμένα τώρα. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, τόσο επαγγελματικά βιώνοντας έξοδο στην Ευρώπη όσιο και προσωπικά, αφού εδώ ουσιαστικά γεννήθηκαν οι δυο κόρες μου.

Φεύγοντας αφήνω πίσω μου μόνο φίλους και νιώθω μεγάλη μου τιμή και χαρά που άνηκα στην οικογένεια του Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύτηκε αυτά τα χρόνια καθώς και καθέναν ξεχωριστά από όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια (παίχτες, προπονητικά επιτελεία, ιατρικά επιτελεία, φροντιστές κτλ.).

Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης σας! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Κρατώ μέσα μου κάθε στιγμή που ζήσαμε μαζί! Εις το επανειδίν…».

Keywords
Τυχαία Θέματα