Ο Κατάνα Νιανζ θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως ο κόσμος τον αγάπησε!

14:39 14/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε ο Μοχάμεντ Κατάν Νιανζ, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Λευκορωσία, εκεί όπου υπάρχει αγωνιστική επικαιρότηα. Ο νεαρός Κενυάτης επιθετικός είχε δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό και είχε πείσει τους Νταμπίζα και Δώνη πως αξίζει μιας ευκαιρίας στο τριφύλλι.

Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα αποχώρησε από το τριφύλλι και σε συνέντεξη που παραχώρησε στη Λευκορωσία έκανε λόγο για οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. «Περίμενα οχτώ μήνες. Αγωνίστηκα σε φιλικά παιχνίδια και έκανα προπονήσεις με τον Παναθηναικο.

Αλλά δεν ήταν γραφτό να μείνω. Είχαν άλλα προβλήματα στον σύλλογο», ανέφερε ο Κενυάτης σο BBC, ενώ πρόσθεσε πως ο κόσμος… τον είχε αγαπήσει ήδη!

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήδη με είχε αγαπήσει, αλλά γυρνούσα σπίτι και σαν νεαρός που ήμουν σκεφτόμουν πως το όνειρο της ευρωπαϊκής καριέρας θρυμματίζεται», είπε ο Νιανζ, ο οποίος πάντως δεν ήταν… ειλικρινής ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι, αφού η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού δεν τον γνώριζε καν, ενώ κανείς δεν τον είχε δει να αγωνίζεται.

Ο Νιανζ δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι ελπίζει από τη Λευκορωσία να ξεκινήσει μια μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη για τον ίδιο, σε τέτοιο βαθμό που θα τον οδηγήσει στην καταξίωση. Που για τον ίδιο είναι να γίνει ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής και να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ!

Keywords
Τυχαία Θέματα