Ο κ. Γραμμένος, οι μη… απαντήσεις και οι επιτροπές της ΟΥΕΦΑ!

11:14 18/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και γάιδαρος. Πολλή δουλειά έπεσε μαζεμένη στην ΟΥΕΦΑ. Από την σημερινή τηλεδιάσκεψη βγήκε μια απόφαση και πολλές ομάδες εργασίας. Η απόφαση είναι αυτή για την οποία σας είχαμε μιλήσει στο προηγούμενο σημείωμα. Σχεδόν για όλα τα άλλα θα συσταθούν και θα δουλέψουν προετοιμάζοντας εισηγήσεις οι επιτροπές εργασίας. Φέξε μου και γλίστρησα.

Το γράφω γιατί με τις … εργασίες δεν τα πάει και τόσο καλά η ΟΥΕΦΑ.

Κι όπου είναι να πάρει δύσκολες αποφάσεις συστήνει μια επιτροπή που θα μελετήσει το θέμα. Θυμίζω ότι μια τέτοια επιτροπή (θα) έχει συστηθεί προκειμένου να διαμορφώσεις προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρητικά, στο τέλος Μαΐου θα έπρεπε αυτές οι προτάσεις να κατατεθούν στη ελληνική κυβέρνηση και στον κ. Γεραπετρίτη.

Τώρα που έπεσε δουλειά μαζεμένη, άντε να βρεις χώρο να καταπιαστείς με τα προβλήματα μιας ποδοσφαιρικά υπανάπτυκτης χώρας και μιας από κάθε άποψη χρεωκοπημένης Ομοσπονδίας.

Εννοείται ότι από τότε που μας επισκέφτηκαν ο κ. Τσέφεριν και οι συνεργάτες του ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την ομάδα μελέτης. Ούτε αν συστήθηκε, ούτε ποιοι την απαρτίζουν ούτε αν έχει προχωρήσει στην μελέτη της. Τώρα, με τόσα προβλήματα μαζεμένα σιγά μην βρεθεί χώρος για να τηρηθούν οι προθεσμίες του συνυποσχετικού.

Στο μεταξύ το ελληνικό ποδόσφαιρο κινείται πάνω στις ράγες του Βαγγέλη Γραμμένου και των συνεργατών του που το έχουν οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση. Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βγήκε στο γνώριμο τηλεοπτικό περιβάλλον για να τον ρωτήσουν τα ίδια και να πει τα ίδια. Είναι απορίας άξιο γιατί ο κύριος πρόεδρος της ΕΠΟ δεν εμφανίζεται και πουθενά αλλού.

Κανένας δεν τον φωνάζει ή σε κανέναν δεν πάει. Από προσωπική γνώση ενημερώνω ότι δεν επιθυμεί να εμφανιστεί πουθενά αλλού. Που θα πήγαινε και δεν θα τον ρωτούσαν να μάθουν πως διάολο έγινε και πήγε να περάσει την πολυιδιοκτησία το κατακαλόκαιρο. Οπου και να πήγαινε θα ερχόταν στη δύσκολη θέση να απαντήσει αναλυτικά πως το σκέφτηκε, ποιος του το πρότεινε και γιατί τελικά επιχείρησε να απαλείψει τις ποινές για την σχετική παράβαση.

Εκεί που πάει έχει τη δυνατότητα να εμφανίζεται αμνήμονας και να μην πιέζεται να θυμηθεί ποιος του είπε να κάνει την απάλειψη. Διότι έτσι και ξαφνικά θυμηθεί θα φέρει σε δύσκολη θέση τους υποβολείς του.

Ο κ. Γραμμένος μπορεί να είναι έξοχος δικηγόρος και καλός άνθρωπος. Τέτοιοι πέρασαν κι άλλοι από την θέση του προέδρου. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τα έργα και τις ημέρες του. Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να τον ξαναδούμε υποψήφιο. Κι αν το… κελεπούρι δεν πετύχει την επανεκλογή του δεν τρέχει τίποτα. Ας τον πάρουν στις επιτροπές εργασίας που συστήνει η ΟΥΕΦΑ…

Keywords
Τυχαία Θέματα