Ο Ίαν Μίλερ αποκάλυψε την μεταγραφή του στον Προμηθέα (pic)

18:17 5/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Προμηθέας Πατρών είναι από τις ομάδες που συνεχίζουν ακάθεκτες τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν. Οι Πατρινοί ολοκληρώνουν σιγά σιγά το ρόστερ τους, με τον Μάκη Γιατρά να δημιουργεί ένα ικανότατο ρόστερ, έχοντας βέβαια μειωμένο μπάτζετ σε σχέση την περσινή χρονιά.

Μετά τις πρώτες κινήσεις της ομάδας που έγιναν γνωστές, ένας ακόμα παίκτης θα αποκτηθεί από τον Προμηθέα. Μάλιστα ο παίκτης από μόνος του αποκάλυψε ότι θα βρεθεί στο συγκρότημα του Γιατρά.

Ο λόγος για τον Ίαν Μίλερ, ο οποίος μέσω του twitter

είπε ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Προμηθέας Πατρών. Πως έγινε αυτό γνωστό; Ο Μάλκολμ Ντιλέινι (ποιος άλλος;) τον ρώτησε που θα αγωνίζεται και ο ίδιος αποκάλυψε πως θα είναι στους Αχαϊούς.

O 28χρονος ύψους 1,90 γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην Ροάν όπου σε 25 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 17,2 πόντους, με 38% στο τρίποντο και 40.5% στο δίποντο αλλά και 3,7 ασίστ ανά ματς.

Πρόκειται για έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα  που αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα του Μάκη Γιατρά, η οποία αναμένεται και την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στο Eurocup.

Promitheas Greece https://t.co/suSNrvBTk7

— ian miller (@IanBMiller44) June 5, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα