Ο Γραμμένος άκουσε την… καρδιά του (και τον Ιβάν) και κράτησε με το «έτσι θέλω» τον Μέλο Περέιρα

15:12 19/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Δεν πέρασε από την Εκτελεστική Επιτροπή την παραμονή του Πορτογάλου αρχι-διαιτητή γιατί δεν του έβγαιναν τα «κουκιά». Το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι

Δεν είναι ένας ακόμη πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν είναι καν ο πρόεδρος της Εξυγίανσης. Ο Βαγγέλης Γραμμένος στην πραγματικότητα είναι ένας μικρός… Θεούλης.

Ένας σπουδαίος τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου για τον οποίο πρέπει να είναι υπερήφανη προσωπικά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν το καλοσκεφτεί

άλλωστε κανείς της… μοιάζει. Στον τρόπο. Στην εκτελεστική ικανότητα. Και σε αυτό το βαθύ αίσθημα δημοκρατίας που τον χαρακτηρίζει.

Όχι δεν είναι υπερβολές. Σήμερα είχαμε άλλωστε μια ακόμη απόδειξη επ αυτού. Στον τρόπο με τον οποίο παρέμεινε ο Μέλο Περέιρα στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. Έληξε ως γνωστό το συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Εκείνο με τις 22.500 (ευρώ όχι στραγάλια) μηνιαίως. Και ενώ πέρσι ξαναβρήκαμε το γέλιο μας με τις αποφάσεις των διαιτητών; Ενώ φτάσαμε στο σημείο να γίνεται τελικός κυπέλλου με τον πρώτο επόπτη στο βαν του… VAR, και τον εκπρόσωπο του VAR με σημαία πρώτου επόπτη; Ο χαλίφης του Βορρά ήθελε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ποιος ξέρει; Μπορεί γιατί του πήγε γούρι. Νταμπλ έκανε, με τον Βιεϊρίνια να παίζει βόλει στη Λαμία. Τι παράπονο να προκύψει από τον Μέλο;

Τον ήθελε λοιπόν ο Ιβάν. Και ο Γραμμένος είναι ένας άνθρωπος που ακούει πρωτίστως την… καρδιά του. Έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τον Περέιρα στη θέση του. Και τα κατάφερε.

Χρειάστηκε βεβαίως μια μικρή υπέρβαση. Αλλά για χάρη του Χαλίφη, στη φωτιά πέφτεις. Σήμερα λοιπόν ενώ έγινε η περίφημη εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και έπρεπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να θέσει το θέμα Περέιρα ενώπιον των συμβούλων; Είχαμε μια μικρή υπέρβαση Δημοκρατίας. Μη φανταστείτε κάτι φοβερό. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι 17.

Ο ΠΑΟΚ ελέγχει τους 8. Αν ο Γραμμένος έβαζε το όνομα του Περέιρα δεν υπήρχε περίπτωση ο Πορτογάλος να μείνει στην θέση του (και με τον ίδιο μισθό παρακαλώ). Τι έκανε λοιπόν αυτή η… αλεπού του ποδοσφαίρου; Απλά δεν έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία. Ανακοίνωσε στους υπόλοιπους ότι ο Μέλο παραμένει στη θέση του!

Αν μπορεί; Μα φυσικά. Η αγάπη όλα τα μπορεί. Τώρα ότι έγινε πόλεμος στην Ε.Ε που συνεχίστηκε μόνο με τα οκτώ μέλη (τόσα ψήφισαν και τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας) είναι μια μικρή λεπτομέρεια που σαφώς και δεν θα μας χαλάσει μια τόσο όμορφη ιστορία. Σε τελική ανάλυση και τι έγινε; Θα παίρνει ο Περέιρα 300 χιλιάρικα τον χρόνο και θα παίζει βόλει και του χρόνου ο Βιεϊρίνια. Η Εξυγίανση που έφερε πίσω τις Κυριακές μας συνεχίζεται. Αυτό είναι που μετράει στο τέλος…

Μπράβο στον ήρωα Βαγγέλη Γραμμένο. Και περιμένουμε φυσικά τη συνέχεια. Που προβλέπετε λαμπρή! Στον δρόμο που χάραξε. Ως τις δικαστικές αίθουσες που είναι βέβαιο ότι προσεχώς τον περιμένουν. Όχι, δεν είπαμε τίποτε εμείς (άλλοι θα πουν) για Εισαγγελέα. Δικηγόρος είναι ο πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα