Ο δικηγόρος του Μαρινάκη ζήτησε άρση του περιοριστικού όρου

11:52 27/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Την άρση του περιοριστικού όρου που υποχρεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει «παρών» στο αστυνομικό μήνα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα ζήτησε ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος, με αίτημά του στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

«Έφυγε χθες για Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι πρώτος δημοτικός σύμβουλος, έχει 4 παιδιά εκ των οποίων τα 3 ανήλικα.

Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα, ζητώ να διαφοροποιηθεί ο όρος μόνο για τον μήνα Μάρτιο. Αντί για πρώτο πενθήμερο, να γίνει το πρώτο 15ημερο», ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη.

Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει έως το τέλος της σημερινής συνεδρίασης για τη «Δίκη των 28» για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα ή όχι.

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα καταθέτει ως μάρτυρας ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέχεια της κατάθεσής του από την προηγούμενη συνεδρίαση. Παρόντες από τους κατηγορούμενους είναι οι: Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος και Σπάθας.

Keywords
Τυχαία Θέματα