Ντεμπούτο ο Τσιμίκας, επτάρα η Λίβερπουλ στη Λίνκολν

23:42 24/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Μεγάλη στιγμή για τον Κώστα Τσιμίκα που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης. Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι στη Λίνκολν την οποία οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 7-2 και προκρίθηκαν στους «16» του League Cup.

Alex Bradley faces Kostas Tsimikas as he attacks down the left side.
___________________________________
13′

| 0-1 | #ImpsVsLFC pic.twitter.com/Mg7qdsML0U

— Lincoln City FC (@LincolnCity_FC) September 24, 2020

Για το ματς δεν μπορεί να γίνει και μεγάλη κουβέντα αφού τις δύο ομάδες χωρίζει το χάος. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους πέτυχαν οι Σακίρι (9′), Μιναμίνο (18′, 46′), Τζόουνς (32′, 36′), Γκρούγιτς (65′) και Όριγκι (89′).

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το πως υποδέχθηκαν -μέσω των social media- οι φίλοι των Reds τον Έλληνα άσο. Τα σχόλια στο twitter ήταν εγκωμιαστικά. Σε μοτίβο σαν αυτό που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Tsimikas looks so promising, the sad part is he will hardly get any game time. He is gonna be used only in Domestic cups. Would love to see more of him #Tsimikas #CarabaoCup #Liverpool

— Mohit Gogia (@MohitGogia1) September 24, 2020

We’re going to love #tsimikas

— Chris Reed (@MeNoReedGood) September 24, 2020

Kostas Tsimikas, remember his name. He will be a top Liverpool player and will give tough competition to Robbo. He has that seriousness in his game. Good start for him at Liverpool.

x pic.twitter.com/HiDPfk9ZHQ

— Utkarsh Jos (@UtkarshJos) September 24, 2020

Ο διεθνής μπακ έπαιξε σε όλο το ματς και ήταν ιδιαίτερα συνεπής τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και στη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι των πρωταθλητών Αγγλίας. Κάπως έτσι έσπασε το… ρόδι. Δημιουργώντας προσδοκία για τη συνέχεια.

Tsimikas is the second best left back… In the Championship league. Now I understand your point

— Shehzad Shaikh (@Arsenalman1ac) September 24, 2020

Δύσκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπόρνμουθ καθώς επικράτησε με 2-1. Ο Λίαμ Ντελάπ έκανε το 1-0 για τους «Πολίτες» στο 18′ και έγινε ο νεότερος (17 ετών, 229 ημερών) σκόρερ στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει στο ντεμπούτο του, ενώ το 2-1 το έκανε ο Φόντεν στο 75′.

Στο άλλο ματς της βραδιάς για τη διοργάνωση, η Άστον Βίλα νίκησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας την Μπρίστολ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα