Νίκη με ανατροπή για την Κ19 του Ολυμπιακού

Νίκη με ανατροπή για την Κ19 του Ολυμπιακού στους Τράχωνες, με τους «ερυθρόλευκους» να αφιερώνουν την κατάκτηση των τριών βαθμών στον άτυχο συμπαίκτη τους, Πάρη Ντουμάνη, ο οποίος υπέστη για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστών.

Παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι στον Πανιώνιο, δυο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να επιτρέψουν

στο σύνολο του Αντώνη Νικοπολίδη να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, με καμία από τις δυο να μην είναι σε θέση να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν άρδην στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 73′, όταν ο Μοντρίχα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, πάντως, δεν φάνηκε να επηρεάστηκαν από το γκολ του Πανιώνιου και κατάφεραν να απαντήσουν μόλις έξι λεπτά αργότερα.

Στο 79’ ο Μαρίνος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ η ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώθηκε στο 85ο λεπτό, με τον Μπουλάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2!

Keywords
Τυχαία Θέματα