Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά (vid)

17:35 1/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος παραμένει σταθερά στη 2η θέση της Super League 2 με 39 βαθμούς. Η ομάδα της Άρτας είναι ακόμα στην εξάδα των play off, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 31 πόντους.

Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ ο Πατράλης για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 62′, μάλιστα, ο Μπεντινέλι έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Το μόνο

που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με γκολ του Χατζηστραβού στο 67′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μέτσε (83′ Μπουργάνης), Μασούρας, Κούστα (59′ Τσούτσης), Χατζηστραβός, Ψιάνος, Κυβελίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής (88′ Βάρκας), Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Μπλάζιτς, Ιριτιέρ (54′ Ιωαννίδης), Πατράλης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (74′ Κύργιας).

Δείτε τα highlights του αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Σμύρνης:

Στο άλλο ματς της ημέρας, τα Χανιά νίκησαν 2-1 την Παναχαϊκή και ανέβηκαν στους 37 βαθμούς όντας στην 3η θέση. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 4′ ο Κάσσος άνοιξε το σκορ για την κρητική ομάδα, στο 15′ έγινε το 1-1 από τον Μαυρία, ενώ το τελικό 2-1 των γηπεδούχων διαμόρφωσε ο Γιάκος με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59′ Κάρλος), Σουντουρά (45′ λ.τ Δημητριάδης), Βρεττός (83′ Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (86′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62′ Πατρώνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα