Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια 2-1

Η Ομόνοια έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό ο Σιαθάς γύρισε στον Ντανίλο ο οποίος πλάσαρε τον

Φαμπιάνο για το 1-0. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση καθώς μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Παπουλή ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια έψαξε το γκολ της ανατροπής αλλά δεν το βρήκε ποτέ. Μάλιστα στο 80′ ο Οσέι σέντραρε από αριστερά και ο Βάγκνερ με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σαλαμίνα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Σιαθάς (46′ Λεμέσιος, 90′ Παύλου), Ντανίλο, Βάγκνερ, Οσέι, Νικολάου (58′ Μπρένο), Χριστοφόρου, Κμοβς (68′ Αντιόλο), Κονφέ, Σανγκόχ (58′ Ανδρέου)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμεθ, Γκόμες (83′ Κούσουλος), Παπουλής (83′ Κακουλλής), Ασάντε (77′ Μποτεάκ), Τιάγκο (76′ Τζιωνής), Ντούρις

Keywords
Τυχαία Θέματα